vrijdag 24 juni 2011

De nieuwe Impossible PX 70 color shade film!

Tijd voor de laatste laatste Impossible uitvinding - de PX 70 Color Shade film! deze gloednieuwe kleuren film zal uw legendarische Polaroid SX 70 camera veranderen in de beste zomerfeest gadget ooit. Onze nieuwe versie van de PX 70 Color Shade is zorgvuldig ontwikkeld als een hommage aan de legendarische SX 70 film die op het gebied van integrale instant film werd uitgegeven in 1972.

Beperkt tot een eerste productie reeks van 20.000 verpakkingen. Zoals altijd, een pak van PX 70 Color Shade biedt je acht kleurrijke afbeeldingen. Bewaar alle ongeopende verpakkingen op de 5-18C / 41-64F, vooral in de hitte van de zomer.

De waarheid wordt hierbij wel verteld, de snelheid (lichtgevoeligheid) van deze film is niet helemaal wat we er van hebben verwacht. De PX 70 is voor de gemiddelde 70 SX camera, heel erg gevoelig, en vooral voor het felle zomer licht, het gevaar voor overbelichte beelden is hoog. Dus zorg ervoor dat het aan te passen het lichter / donkerder wiel of schuif van je SX 70 camera op de donkerste instelling staat Je kan deze PX 70 film ook gebruiken in je 600 type camera.

0.) Bewaar ongeopende verpakkingen op de 5-18C / 41-64F.
1.) Stel de lichter donkerder schijf of wiel van uw SX 70 camera naar de donkere instelling of gebruik een ND-filter. Of gebruik de PX 70 Color Shade in de 600 camera.
2.) bescherm je foto onmiddellijk voor direct licht bij het uitwerpen uit de camera.
3.) Laat bij het ontwikkelen afgeschermd tegen licht gedurende 4 minuten.
4.) Draai de foto om en geniet, en zorg ervoor dat je de foto bewaard in een koele en droge plaats.