vrijdag 1 juli 2011

PERFECT your PX 680 Color Shades!


Hoe meer we schieten met de PX Color Shade FF film hoe meer we van deze film gaan houden en beter en beter worden.

Frank Love heeft voorzichtig geanalyseerd wat de beste manier is om te werken met hoog-contrast opnames en hij zegt: je kan je camera instellen voor hoog en laag contrast als je weet wat je focus is. Staat je onderwerp inde schaduw of hoe reageert de achtergrond op het onderwerp.
Je kan dan de camera instellen met de donker en licht instellings- wiel of schuif om de opnamen te veranderen naar de situatie.

Licht en donker.

Patrick Tobin creëerde een handige techniek genaamd een "gecontroleerde flash / verbranden." hij Legt uit hoe je het dit kan bereiken.
"Met PX 680, omdat het langer duurt eer dat de film zich ontwikkeld is het mogelijk om gecontroleerd flitsen / brandt op je afbeelding uit te voeren tijdens de eerste paar minuten van ontwikkeling. Als je een tekst vormen of "branden" op je foto's, kan je het volgende doen: "


Hoe sneller je al het bovenstaande uitvoert hoe beter. De print is zeer licht gevoelig ,de eerste minuut in het bijzonder. Ook is het een goed idee om wat donkere ruimte om het onderwerp te laten waar je het wilt verbranden, zodat de woorden / vormen opvallen. Zoals je ziet, hoe de planning gaat in dit proces, en hoe leuk het is om te doen. ( Uitleg)




PX 680 Kleur Shade film is Impossibles nieuwste kleur materiaal voor het type 600 camera's en introduceert een nieuwe magische kleurenpalet in het klassiek wit frame.

Omdat dit First Flush materiaal is kan PX 680 FF verschillen in kleur balans, verzadiging en contrast . De PX 680 Kleur Shade FF foto's zijn gevoelig voor licht tijdens de eerste seconde buiten de camera. bescherm de beelden van licht onmiddellijk na het uitwerpen van de camera en in de eerste vier minuten van ontwikkeling om verbluffend kleurrijke beelden te krijgen. 

Ga hier naar de shop.